Fondsanalist

Over ons

Leleux Fund Management & Partners is een Belgische beheervennootschap van ICB’s, opgericht in 2010 gevestigd in Brussel en specialist in multibeheer.

Het universum van beleggingsfondsen werd erg groot en gediversifieerd. Onze aanpak is gericht op het identificeren van de beste beleggingsoplossing binnen een bepaalde macro-economische context.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een fondsanalist met ervaring en inzicht in de selectie en risicoanalyse van fondsen.

 

De functie

Als fondsanalist zal je:

Bijdragen aan de selectie en monitoring van fondsen van derden en het uitvoeren van een grondige due diligence;

Analyseren, ontwikkelen en assisteren bij het implementeren van beleggingsideeën bij de opbouw van onze portefeuille alsook het verbeteren van onze rapportage- en monitoringstools;

Communiceren met de risk manager en de chief operating officer alsook het ondersteunen bij marketinggerelateerde aspecten;

Rapporten en presentaties over beleggingsactiviteiten en prestaties opstellen;

Direct rapporteren aan de managing directors.

 

Je profiel

We zijn op zoek naar aan analist die een masterdiploma in Finance, Economics of een gerelateerd vakgebied heeft behaald met twee jaar professionele werkervaring.

Je bezit:

  • Affiniteit met financiële markten en duurzame beleggingen gecombineerd met inzicht in fondsselectie;
  • Sterke analytische vaardigheden, een constante lerende- en ondernemende houding, een sterke aandacht voor detail en een procesgerichte manier van werken;
  • Een gevorderde kennis van Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word…);
  • Een vaardige kennis van de Franse-, Engelse- en Nederlandse taal.

 

Wat wij kunnen bieden

Leleux Fund Management & Partners is een dynamisch en groeiende beheervennootschap met een unieke aanpak in multibeheer. We bieden de mogelijkheid om met ervaren professionals te werken en de kans om met tal van verschillende aspecten van portofoliomanagement in aanraking te komen binnen een dynamisch team.

CV & motivatiebrief mag geadresseerd worden aan:
kav@lfmp.be

Voor eventuele vragen m.b.t. de vacture, aarzel niet ons te contacteren:
+32 2 250 19 96